Maak eens kennis!

Wie is Brilzorg Holland?

Brilzorg Holland is een landelijke aanbieder die met meer dan 15 jaar ervaring én met een professioneel team, oogzorg aan huis of op locatie biedt. We zorgen ervoor dat u thuis in uw vertrouwde omgeving, in het verpleeg- of zorginstelling of op locatie een vakkundig oogonderzoek krijgt van een opticien met professionele apparatuur. U kunt gewoon op de bank of op uw werkplek een nieuwe bril uitzoeken. Het gehele oogonderzoek is geheel gelijkwaardig aan een bezoek aan een reguliere optiek winkel.

Wat doet Brilzorg Holland?

Na het maken van een afspraak op een tijdstip dat u het beste uitkomt komt de opticien naar u toe voor een oogonderzoek. Na een computermeting volgt er een controlemeting met de pasbril om de uiteindelijke nieuwe sterkte vast te stellen. Na de sterktebepaling zal er een oogdrukmeting volgen. Wanneer er verbetering plaats kan vinden zal dit besproken worden en is er de gelegenheid om een nieuwe bril uit te zoeken. Er is keuze uit een grote collectie (merk)monturen in diverse prijsklasse. Heeft u nog een mooie bril dan kan deze ook opnieuw worden gebruikt door alleen de glazen aan te passen. Wanneer een nieuwe bril is uitgezocht zal deze klaar zijn na twee tot drie weken. Er wordt vervolgens een nieuwe afspraak met u gemaakt en de bril zal bij u worden afgeleverd, afgepast en nagekeken. 

Betaling vindt plaats bij aflevering van uw nieuwe bril, dit kan per pinbetaling of per contante betaling. Wanneer later blijkt dat de bril niet lekker zit, dan komen wij kosteloos bij u langs voor naservice.

Waarom Brilzorg Holland ?

Brilzorg Holland streeft ernaar het beste zicht te realiseren.

  • Gratis oogmeting bij u thuis of op locatie
  • Gratis vrijblijvend advies op maat
  • Grote keuze uit collectie (merk)monturen in diverse prijsklasse
  • Het bezoek is geheel vrijblijvend
  • Wij rekenen géén voorrijkosten
  • Gratis naservice
  • Pin betaling mogelijk 

Maak telefonisch kennis