Wij houden van ontzorgen

Een steeds grotere groep senioren komt om uiteenlopende redenen niet of moeilijk meer de deur uit. Meestal ziet men er tegenop om een beroep te doen op hun kinderen die ook vaak een druk bestaan hebben. Dit in combinatie met het sluipende karakter van slechter gaan zien zorgt er vaak voor dat men geen oogmeting meer krijgt of uiteindelijk een mooie nieuwe bril.

Brilzorg Holland heeft de oplossing!

1. Wij komen naar u toe

U belt ons voor het maken van een afspraak op een tijdstip dat u het beste uitkomt en wij sturen een opticien naar het gewenste adres door heel Nederland.

Het gehele oogonderzoek is gelijkwaardig aan een bezoek aan een reguliere optiek winkel. Het is ook mogelijk om op deze website uw telefoonnummer in te vullen, Brilzorg Holland neemt dan contact met รบ op.

2. Wij meten uw ogen

Wanneer de opticien bij u thuis is, wordt eerst gesproken over eventuele klachten of bijzonderheden en wordt de sterkte van de huidige bril doorgemeten. 

Na een computermeting volgt een controlemeting met een pasbril om de uiteindelijke nieuwe sterkte vast te stellen. Na de sterktebepaling zal een oogdrukmeting volgen.

3. U kiest uw montuur

Wanneer er geen aanleiding is om u door te sturen naar een huis- of oogarts wordt er een plan gemaakt en is er de gelegenheid om een nieuwe bril uit te zoeken. Er is keuze genoeg, de opticien heeft gemiddeld 250 monturen bij zich van verschillende merken, in verschillende prijsklasse.

Van klassiek tot modern, dus voor iedereen !

Heeft u nog een mooie bril? Dan is er ook de mogelijkheid om nieuwe glazen in uw bestaande bril te plaatsen.

4. Wij leveren uw bril

Wanneer uw bestelling klaar is wordt er een nieuwe afspraak met u gemaakt. Meestal duurt dat twee tot drie weken. De opticien komt de bril bij u brengen en passend maken. Dit is voor u pas het moment van betaling, een aanbetaling is niet nodig. Bij Brilzorg Holland is pinbetaling mogelijk. Wanneer uw bril later nog bijgesteld moet worden kan er kosteloos een nieuwe afspraak worden gemaakt. Brilzorg Holland rekent hiervoor geen voorrijkosten. U levert uw factuur in bij uw zorgverzekeraar en deze geeft vaak nog een vergoeding terug aan u.

Maak een afspraak