Optimalisatie medewerkers!

Wanneer u lang achter een (computer)beeldscherm zit, knippert u minder vaak met uw ogen. Uw ogen kunnen hierdoor uitdrogen. Daarnaast schakelen uw ogen vaak tussen korte en lange afstanden, met het resultaat branderige, prikkende en vermoeide ogen of zelfs hoofdpijn.

Voor deze klachten verzorgt Brilzorg Holland een computerbril. De computerbril geeft de ogen rust en corrigeert vanaf 20 cm tot 3 meter. Met deze computerbril is uw zicht op het toetsenbord en beeldscherm scherp.

Brilzorg Holland heeft de oplossing!

1. Wij komen naar u toe

U belt ons voor het maken van een afspraak op een tijdstip dat u het beste uitkomt en wij sturen een opticien naar het gewenste adres door heel Nederland.

Het gehele oogonderzoek is gelijkwaardig aan een bezoek aan een reguliere optiek winkel.

Het is ook mogelijk om op deze website uw telefoonnummer in te vullen, Brilzorg Holland neemt dan contact met รบ op.

2. Wij meten uw ogen

Wanneer de opticien bij u op locatie is, wordt eerst gesproken over eventuele klachten of bijzonderheden en wordt de sterkte van uw huidige bril doorgemeten. Vervolgens voeren we een werkplekanalyse uit.

Na een computermeting volgt een controlemeting met een pasbril om de uiteindelijke nieuwe sterkte vast te stellen. 

3. U kiest uw montuur

Wanneer uw werksituatie verbeterd kan worden wordt er een plan gemaakt en is er de gelegenheid om een nieuwe bril uit te zoeken. Er is keuze genoeg, de opticien heeft gemiddeld 250 monturen bij zich van verschillende merken, in verschillende prijsklasse.

Van klassiek tot modern, dus voor iedereen!

Heeft u nog een mooie bril? Dan is er ook de mogelijkheid om nieuwe glazen in uw bestaande bril te plaatsen.

4. Wij leveren uw bril

Wanneer uw bestelling klaar is wordt er een nieuwe afspraak met u gemaakt. Meestal duurt dat twee tot drie weken. De opticien komt de bril bij u brengen en passend maken. Dit is voor uw werkgever pas het moment van betaling, een aanbetaling is niet nodig. Bij Brilzorg Holland is pin betaling mogelijk. Wanneer uw bril later nog bijgesteld moet worden kan er kosteloos een nieuwe afspraak worden gemaakt. Brilzorg Holland rekent hiervoor geen voorrijkosten. De kosten van een door de werkgever betaalde computerbril voor een werknemer is fiscaal aftrekbaar. 

Maak een afspraak